Pelaksanaan latihan dalam perkhidmatan dan hubungannya dengan motivasi kerja guru di tiga buah sekolah menengah daerah Segamat - Baridah Din, 1983-; Hassan Hushin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014