Gaya kepimpinan guru besar dan hubungannya dengan kepuasan kerja dalam kalangan guru di sekolah rendah daerah Johor Baharu [electronic resource] - Maznah Zainuddin, 1979-; Yusof Boon, 1964- supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013