Pelaksanaan pentaksiran berasaskan sekolah (PBS) Sekolah Menengah Agama Bantuan Kerajan di Daerah Muar dan Ledang [electronic resource] - Mohd. Salihudin Rasul, 1965-; Mohd. Anuar Abdul Rahman, 1953- supervisor (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014