Kesediaan guru matematik dari aspek kognitif, tingkah laku dan afektif dalam melaksanakan pentaksiran berasaskan sekolah (PBS) [electronic resource] - Najua Syuhada Ahmad Alhassora, 1989- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013