Kajian amalan pengajaran berpasukan di kolej matrikulasi Johor [electronic resource) - Rahimah Rahmat, 1972- author; M. Al-Muz-Zammil Yasin, supervisor (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014