Sokongan, prihatin dan afeksi ibu bapa terhadap anak meneroka perbezaan persepsi di antara ibu bapa dan anak [electronic resource] - 559649 Nursyalwalina Sulong; Roslee Ahmad, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014