Beban tugas guru dalam pelaksanaan PBS di sekolah kebangsaan bandar dan luar bandar di daerah Muar - Asraf Mubarak Atan, 1980-; M. Al-Muz-Zammil Yasin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014