Kesedaran guru tentang peraturan dan pelaksanaan hukuman disiplin di sekolah rendah daerah Johor Bahru - Zarina A. Rashid, 1979- author; M. Al-Muz-Zammil Yasin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014