Analisis profil pengambilan pelajar dan kebolehpasaran graduan program Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Industri) di Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] /cAriffin Basserany - Ariffin Basserany, 1977-; Khadijah Daud, supervisor (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013