Guru Besar sebagai 'role model' pemimpin kepada Guru Penolong Kanan Pentadbiran (GPK Pentabdiran) dalam memimpin sekolah [electronic resource] - Mohd. Rasidi Jamari, 1974- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013