Menguji dan memperbaiki mesin belitan filamen (Pengubahsuaian akhir) - 271585 Shahrudin Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998