Tahap pengetahuan, amalan dan cabaran guru-guru Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) terhadap pelaksanaan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS) - Norazila Nordin; Hamimah Abu Naim, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014