Penerapan Strategi Lautan Biru (BOS) dalam amalan pengurusan dan pentadbiran sekolah rendah [electronic resource] - Ismail Mohamed, 1981-; Lokman Mohd. Tahir, supervisor (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013