Kesan program latihan pemulihan ke atas otot bisep pesakit ERB'S Palsy - Noraziah Mohd. Bashari; Abdul Hafidz Omar, 1958-; Fakulti Pendidikan (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004