Pengurusan Bengkel Kemahiran Hidup di sekolah menengah zon Chanis Muadzam Shah Pahang [electronic resource] - Kharni Dol Bakkri, 1970- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013