Biologi di dalam era Sains integratif : prosiding Simposium Biologi Kebangsaan ke-7, 18-20 Mei 2004, Awana Genting Highlands Golf and Country Resort, Malaysia - Simposium Biologi Kebangsaan ke-7 : (2004 : Genting Highlands); Asmat Ahmad editor (Bangi : Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2004)
Includes bibliographical references