Hubungan stres dan personaliti, tingkahlaku devian dan teori koping di kalangan pelajar sekolah menengah daerah Johor Bahru [electronic resource] - Puvarasi Elamurugan, 1987- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013