Integriti guru dalam pelaksanaan Pentaksiran Berasaskan Sekolah kurikulum standard sekolah rendah di empat buah sekolah rendah di daerah Tampoi, Johor Bahru - Zalinah Mohamed, 1964-, author; Sanitah Mohd. Yusof, 1969-, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014