Integriti guru dalam pelaksanaan Pentaksiran Berasaskan Sekolah kurikulum standard sekolah rendah di empat buah sekolah rendah di daerah Tampoi, Johor Bahru [electronic resource] - Zalinah Mohamed (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014