Perspektif pensyarah terhadap penilaian pengajaran pensyarah dalam meningkatkan kualiti pengajaran dan pembelajaran [electronic resource] - Islah Mat Zin, 1979- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013