Pengaruh gaya kepimpinan pengetua terhadap tahap motivasi kerja guru sekolah menengah di zon bandar Segamat [electronic resource] - Nurul Jalilah Abdul Rahman, 1986- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013