Pelaksanaan pengurusan kurikulum dalam kalangan guru-guru sekolah menengah kluster daerah Johor Bahru [electronic resource] - Wan Ezielia Wan Aziz, 1982-; Abdul Rahim Hamdan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014