Kesan jarak kepada kualiti air : kajian kes ke atas loji rawatan air Sungai Dua, Pulau Pinang - Mohd. Dzaidy Mohamed Romadzi, 1978- , author; Mohd. Nor Othman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012