Keberkesanan pengeluaran sijil perakuan siap dan pematuhan (CCC) oleh para profesional [electronic resource] - Ahmad Fadzli Reza Abdul Rashid, 1982-, author (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013