Analisis keupayaan galas tanah menggunakan ujian proba dan ujian penusukan piawai [electronic resource] - Mohd. Ishak Kasim, 1977- author (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012