Menilai ketidakpatuhan prosedur pembinaan struktur bangunan dari persepsi pasukan audit - Mohd. Zulkifli Abdullah, 1982-, author; Khairulzan Yahya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012