Kadar penggunaan air di kawasan kediaman bandar [electronic resource) - Marnie Norhasim, 1985-, author (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013