System identification of offshore marine riser due to vortex induced vibration (VIV) - Loganathan Radzakrishnan, 1977-; Intan Zaurah Mat Darus, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014