Sistem bantuan diagnosis penyakit kelamin - 301055 Anny Ngang; Mohamad Ashari Alias; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006