Effect of rapid grease lubrication in continuous casting system [electronic resource] - Muhamad Fauzi Abd. Rased, 1987-; Norizah Redzuan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014