Pengaruh orientasi matlamat pencapaian dan keresahan Matematik terhadap pencapaian Matematik pelajar [electronic resource] - Mohd. Rustam Mohd. Rameli, 1988- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013