Kepimpinan pengajaran guru besar di daerah Johor Bahru [electronic resource) - Nor Aslah Aris, 1982- (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013