Role of hydrogen on the formation of molybdenum oxyhydride for cumene hydrocracking over platinum loaded molybdenum oxide - Sharifah Najiha Timmiati, 1987-; Aishah Abdul Jalil; Sugeng Triwahyono; Fakulti Kejuruteraan Kimia (2014)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014