Design and development of a small water tunnel for cavitation studies - Nur Shafira Ahmad, 1990-; Ahmad Fuaad Ahmad Sabki; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014