Model full-scale correlation studies - Muhammad Hazim Salehudin, 1990-, author; Ahmad Fuaad Ahmad Sabki, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014