Dynamic analysis of an Air Handling Unit (AHU) [electronic resource] - Abang Mohamad Aizuddin Abg. Mohd. Mohtar, 1985- (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013