Performance evaluation of end milling aluminium epoxy using HSS cutting tool - Mohd. Salahuddin Abdul Ghaffar, 1979-; Safian Sharif, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013