Modeling reccurence motion on a large volume semisubmersible - Risandi Dwirama Putra, 1989-; Agoes Priyanto, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013