Kajian terhadap kontraktor O & M (Operation and Maintenance) di UTM - Farial Hanum Nurul 'Ain Khalid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007