Pengaruh elemen servicescapes terhadap kepuasan pelanggan pusat membeli-belah - Nur Hafizah Juhari, 1987- author; Hishamuddin Mohd. Ali, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2014)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014