A study of waste oils as lubricant in water based mud - Nur Hazwani Fatihah Mohd. Zaidi, 1991-, author; Azmi Kamis, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013