Compositional simulation of surfactant flooding on Tapis field - Fateen Sheikh Omar, 1990-, author; Nawi Derahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013