Application of surfactant-polymer stabilized carbon dioxide foam flooding in layered heterogeneous rock system - Mohammad Aiman Mohammad Ali, 1990-, author; Muhammad A. Manan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013