Enhanced routing scheme for load balancing and interference minimization in wireless mesh networks - Siraj, Mohammad, 1965-; Kamalrulnizam Abu Bakar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014