Reversible watermarking by using weighted median - Arwa Abdlullah A Alshaya, 1981- , author; Mohd. Shahidan Abdullah, supervisor (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014