Effect of handling time to supply chain management in construction industry - Eyman A. Omran Mohamed, 1978- author; Abdul Kadir Marsono; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014