Mechanical properties of concrete incorporating iron ore tailings - Farah Adibah Kamsani, 1989-; Mohd. Warid Hussin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014