Performance of kenaf fiber reinforced concrete - Abdulhakim Tahir Umar, 1990-; Abdul Rahman Mohd. Sam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014