A model for assessing students' achievement in basic electronic laboratory - Kamilah Radin Salim, 1965- author; Salwani Mohd. Daud; Marlia Puteh; Sekolah Pengajian Siswazah (2012)
Thesis (Ph.D (Pendidikan Kejuruteraan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012