Enhanced application programming interface call graph architecture for malware detection - Ammar Ahmed Eltaeb Elhadi Elamin, 1977- , author; Mohd. Aizaini Maarof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014